EN   RULaura OlteanuLAURA OLTEANU STIRI ROCHII MIREASA ROCHII SEARA


Prezentari de moda in Beirut Liban -18 decembrie 2011

Ultima prezentare din 2011, cu cea mai recenta colectie de rochii de mireasa si rochii de seara, semnata Laura Olteanu a avut loc in Beirut - Liban, in sala Grand Ballroom - Phoenicia Grand Hotel, eveniment organizat de asociatia Bucharest Fashion District in colaborare cu M.E.C.M.A. si C.R.P.C.I.S.  La eveniment au luat parte peste 350 de invitati, oficialitati din Liban, ambasadorul Romaniei si al Spaniei in Liban, designeri libanezi, buyeri, proprietari de galerii de arta. Au fost prezente 7 posturi TV (posturi locale , 1 post de stiri din IRAK , CNN), importante reviste de moda din Golf precum Moda Style International. La eveniment au mai prezentat Ersa Atelier - rochii de mireasa, Clara Rotescu - rochii pret-a-porter, Dorin Negrau pret-a-porter, Adriana Nedelea - pantofi de seara, Beba Art - tablouri si obiecte de arta. Evenimentul a fost urmat de un cocktail oferit in cinstea invitatilor. Atat organizatorii romani cat si cei libanezi au fost uimiti de succesul acestui eveniment propunand repetarea lui anul viitor pe data de 1 decembrie.

Romanian Fashion Awards 2011

A treia si ultima seara de Bucharest Fashion Week, eveniment aflat la cea de-a 16-a editie, a adus show-uri de exceptie si premierea in cadrul Romanian Fashion Awards a celor mai buni specialisti din industria modei.                                                                                                                            Laura Olteanu este desemnata:  Cel mai bun designer de rochii de mireasa.

Bucharest Fashion Week 2011- toamna

Sambata 3 decembrie 2011,la World Trade Center, ora 20.00 casa de moda Laura Olteanu prezinta noua colectie haute couture de rochii de mireasa  2012 -2013 si o noua colectie de rochii de seara. Pe 18 decembrie 2011 aceste colectii vor fi prezentate la Beirut - Liban in cadrul unui eveniment organizat de asociatia Bucharest Fshion District in colaborare cu M.E.C.M.A si C.R.P.C.I.S. In cadrul acestui eveniment vor mai participa si Ersa Atelier, Clara Rotescu, Dorin Negrau si Adriana Nedelea.

Prezentare de rochii de mireasa cu concurentele emisiunii Next Top Model by Catalin Botezatu

10 noioembrie 2011 prezentare de rochii de mireasa la Antena1 in emisiunea Next Top Model by Catalin Botezatu.

COCOR FASHION DAYS - Festivalul Designului Romanesc

21-22 septembrie 2011 Festivalul Designului Romanesc - colectii toama – iarna 2011-2012 - eveniment realizat de Cocor prin Galeria Designerilor Romani, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile celor mai importanti designeri autohtoni.

Printre designerii care isi vor prezenta colectiile toamna-iarna se numara:         

Laura Olteanu,  Mihai Albu,  Mihaela Glăvan, Dorin Negrău, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira,  Agnes Toma, Silvia Şerban, Galyna.

Vor fi invitati peste 200 de participanti/seara , personalitati din showbiz, lideri de opinie, presa, TV.

Vor concerta pentru Cocor Fashion Days interpretele Anda Adam si Ellie White.

Casa de moda Laura Olteanu prezinta cea mai recenta colectie de magazin cu rochii de seara.

Galeria Designerilor Romani - COCOR

 Incepand cu data de joi 8 septembrie 2011, casa de moda Laura Olteanu, va fi prezenta  in Galeria Designerilor Romani din magazinul Cocor, cu rochii de seara, rochii pret a porter si accesorii.

Galeria Designerilor Romani reuneste creatiile a peste 30 de designeri autohtoni, printre care Catalin Botezatu, Mihai Albu, Cristian Samfira,  Mihaela Glavan,  Doina Levintza,  Liza Panait,  Catinca Roman, Agnes Toma,  Dorin Negrau si altii.

FashionTv Romania - FashionTV Summer Festival 2011

Intre 5 si 7 august 2011 in Mamaia are loc FashionTv Summer Festival 2011- cel mai important eveniment de moda al verii, o adevarata desfasurare de forte care atrage pentru o saptamana intreaga atentie a presei de specialitate.  Pe 7 august casa de moda Laura Olteanu prezinta colectia de rochii de seara 2012-2013

Prezentare de rochii de mireasa cu concurentele de la “ Burlacul “

Pe 29 iunie 2011 concurentele de la Burlacul prezinta o colectie de rochii de mireasa semnata Laura Olteanu la emisiunea “Acces direct”.

Prezentare de rochii de seara la finala “ Next Diva 2 “

Pe 23 iunie 2011 finalistele concursului Next Diva 2 prezinta o colectie de rochii de seara semnata Laura Olteanu.

Prezentare de rochii de mireasa cu finalistele “Next Top Model 2011”

Pe 16 aprilie 2011, la Sibiu Promenada Fashion Weekend pentru prima data pe un podium de moda real, finalistele de la Next Top Model Romania prezinta colectia de rochii de mireasa semnata Laura Olteanu.

Castiga o voaleta de mireasa semnata Laura Olteanu

Pe 17 februarie 2011 s-a incheiat concursul ce a avut loc pe planificarenunta.ro
Castigatoarea concursului: Stan Ana Maria - Bucuresti

Prezentare de moda cu rochii de mireasa

Sambata 12 februarie 2011, ora 12.00 la targul Miresici Expo - Hotel Intercontinental casa de moda Laura Olteanu va prezenta colectia 2011-2012 de rochii de mireasa.

Castiga o rochie de seara din colectia pret-a-porter 2011-2012

Pe 31 ianuarie 2011 s-au incheiat concursurile ce au avut loc pe site-urile : frumusete.ele.ro si desprecopii.com
Castigatoare a unei rochii de seara din colectia pret-a-porter 2011-2012 au fost:
- Corojan Silvia Carmen - Bucuresti
- Penciuc Cristina - Radauti, Suceva

 linie
likeus   
home   despre noi   rochii mireasa   rochii seara   rochii ocazie   jeans   accesorii   stiri   parteneri   contact
Acest site contine cookie-uri                © Copyright 2011 Laura Olteanu. Toate drepturile rezervate. Design ITCNET