Comenzi si suport telefonic: 0730036000 sau pe mail la office@lauraolteanu.ro de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Produse

Confidentialitate

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Informatiile Utilizatorilor www.lauraolteanu.ro sunt confidentiale si vor putea fi folosite de www.lauraolteanu.ro numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Informatiile transmise de Utilizator se pot folosi de catre lauraolteanu.ro pentru confirmarea comenzilor, promotii, etc. Utilizatorii pot solicita in orice moment stergerea acestor date din baza de date in urma unei cereri formulate in scris si comunicate lauraolteanu.ro la adresa de e-mail office@lauraolteanu.ro sau la sediul acesteia.

Informatiile primite de la clienti nu vor fi puse la dispozitia niciunei persoane fizice, juridice, institutii, etc., decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.

lauraolteanu,ro nu poate fi trasa la raspundere pentru pierderea sau copierea informatiilor de catre persoane neautorizate avand in vedere modul in care sunt stocate si transmise datele cu caracter personal. Pe www.lauraolteanu.ro, Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea Contului si parolei personale. lauraolteanu.ro nu poate fi tinuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea Contului si parolei sale.

lauraolteanu.ro va respecta dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale introduse de catre Utilizator/Client vor fi folosite de lauraolteanu.ro numai in scopul declarat al acestuia www.lauraolteanu.ro. Informatiile solicitate in cuprinsul formularului de comanda sunt utile pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, etc., si in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti, decat in cazurile prevazute de lege.

Fiecare Utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

www.lauraolteanu.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii informatiilor care se afla in baza de date a lauraolteanu.ro.

Modificari sau solicitari ale datelor dintr-un cont creeat pe www.lauraolteanu.ro si de aici

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele oferte si noutati imediat ce acestea apar