Comenzi si suport telefonic: 0730036000 sau pe mail la office@lauraolteanu.ro de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Produse

Termeni si conditii


Suntem 100% angajați să vă păstrăm datele în siguranță și securizate. Apreciem și respectăm cât de importantă este confidențialitatea dumneavoastră, așadar vă vom folosi datele numai pentru a vă îmbunătăți experiența pe website-ul nostru.
 
Această pagină poate fi supusă modificărilor, pentru a reflecta prelucrarea datelor noastre. Dacă intervin modificări semnificative, vom face acest lucru clar pe website-ul nostru sau prin alte mijloace de contact, cum ar fi email. Astfel, veți putea revizui modificările înainte de a continua să utilizați website-ul nostru.
 
Furnizarea acestor informații nu este obligatorie. Totuși, în cazul în care alegeți să nu le furnizați, există posibilitatea de a nu putea folosi website-ul nostru la potențial maxim, așa cum este menit să fie utilizat.
Vom păstra datele dvs. atât timp cât aveți cont pe website-ul nostru, sau cât timp trebuie să vă furnizăm servicii. În cazul în care este cerut explicit să respectăm cerințele legale sau de reglementare, pentru a soluționa litigii, a preveni frauda și abuzul sau să impunem respectarea termenilor și condițiilor noastre, este posibil să păstrăm, de asemenea, anumite informații, după cum este necesar, chiar și după ce vă închideți contul sau nu mai este necesar să vă furnizam serviciile.
De asemenea, anonimizăm și agregăm informațiile personale (astfel încât acestea să nu vă identifice) și le folosim în scopuri ce includ testarea sistemelor IT, cercetare, analiza datelor, îmbunătățirea website-ului nostru și dezvoltarea de noi produse și servicii. De asemenea, distribuim aceste informații unor terțe părți.
  
Schimbul de informații:

Nu vom vinde niciodată niciuna dintre informațiile dvs. personale către nicio terță parte, inclusiv numele, adresa, adresa de e-mail sau informațiile de plată.
Cu toate acestea, vă împărtășim datele cu următoarele categorii de companii, ca parte a serviciilor pe care vi le oferim:

• Companiile care ne permit să vindem și să livrăm comenzile dvs., cum ar fi furnizorii de servicii de plată și companiile de livrare
• Furnizori de servicii profesionale, cum ar fi agenții de marketing, parteneri de publicitate și gazde ale website-urilor
• Agențiile de aplicare a legii și de prevenire a fraudei
• Companiile aprobate de dvs., cum ar fi rețelele de social media (dacă alegeți să vă conectați conturile la noi)
 
Marketing:

Cu aprobarea dvs., trimitem în mod regulat mesaje de marketing sub formă de e-mailuri și SMS, pentru a vă ține la curent cu noutățile, promoțiile și colecțiile noastre. Puteți alege să nu primiți mesaje de marketing de la noi în orice moment făcând clic pe linkul "Dezabonare" din orice e-mail sau contactând echipa noastră de asistență pentru clienți.
Vă rugăm să rețineți că lucrăm cu o rețea complexă de servicii, astfel încât este posibil să primiți mesaje de la noi în timp ce procesăm cererea dvs. și sistemele noastre se actualizează.
Ca și multe alte companii, desfășurăm activități de publicitate online, direcționând bannere și anunțuri către dvs., în timp ce navigați pe alte website-uri, utilizând o varietate de rețele și tehnologii de marketing digital, cum ar fi pixeli, cookie-uri și identificatori. Acestea includ rețelele sociale și serviciile lor specifice, cum ar fi Audiențele Personalizate Facebook.
Bannerele și anunțurile sunt direcționate pe baza informațiilor disponibile despre dvs. și activitatea dvs. pe site-ul nostru.
 
Drepturile dvs.:

Vă respectăm confidențialitatea și asigurăm protecția datelor dvs.. Iată drepturile dvs. în ceea ce privește informațiile personale:

• Dreptul de a fi informat despre modul în care sunt utilizate informațiile dvs. personale
• Dreptul de a accesa informațiile personale pe care le deținem despre dvs. și de a solicita corectarea inexactităților
• Dreptul de a ne solicita să ștergem datele dvs., să nu le mai procesăm sau colectăm, în anumite circumstanțe
• Dreptul de a nu mai primi mesaje de marketing direct și de a retrage în orice moment consimțământul pentru alte procese bazate pe consimțământ
• Dreptul de a solicita să transferăm sau să portăm elemente ale datelor dvs. fie către dvs., fie către un alt furnizor de servicii
• Dreptul de a vă plânge autorității de reglementare a protecției datelor

Dacă doriți să vă exercitați drepturile sau aveți o plângere, vă rugăm să contactați echipa noastră pentru relații cu clienții sau să ne trimiteți un e-mail la office@lauraolteanu.ro

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele oferte si noutati imediat ce acestea apar