Comenzi si suport telefonic: 0730036000 sau pe mail la office@lauraolteanu.ro de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Produse

Povestea noastra

Brandul Laura Olteanu s-a impus de-a lungul timpului pe catwalk -urile nationale si internationale prin creatii couture extravagante , realizate intr-o maniera unica, personala, ce se evidentiaza prin lux, opulenta si o eleganta absoluta.

Autenticitatea creatiilor si respectul fata de savoir fair reprezinta o exigenta stilistica ce ne defineste ca brand si care ne impune pe piata de specialitate

Misiunea noastra

Dedicarea noastra si dorinta de a satisface si cele mai exigente gusturi au fost rasplatite prin numeroase premii de excelenta dar si prin fidelitatea clientilor nostri, astfel reusind sa ne indeplinim misiunea de a ne numara printre putinele branduri romanesti care au ridicat moda la rangul de arta.

Filosofia noastra

Filosofia brandului Laura Olteanu se bazeaza in primul rand pe autenticitate si valoare stilistica. Colectiile de rochii de seara si rochii de mireasa au cucerit prin detalii pretioase de o estetica remarcabila si o executie impecabila ce reusesc sa transforme orice aparitie intr-o veritabila declaratie de stil si feminitate.

How it’s made:

Tiparele se realizeaza manual de catre designer apoi cu ajutorul lor se croiesc, in cazul nostru, fiecare rochie in parte.

Urmeaza procesul de surfilare cu ajutorul masinii triploc cu 2 ace si 5 ate. Aceasta masina realizeza o cusatura ce nu permite destramarea materialului si totodata cu ajutorul unui cutit de richtuire taie surplusul de material astfel incat marginea materialului sa fie perfect aliniata cu cusatura.

Piesele astfel finisate se asambleaza la masina de cusut tighel liniar.

Masina triploc poate asambla direct bucati de material, in acelas timp realizand si surfilarea si debitarea surplusului de material.

Masina Uberdeck este un alt utilaj folosit in procesul de productie. Uberdeck-ul este o masina plana ce poate fi folosita la o gama larga de procese de coasere, de la tivul manecilor, la cusaturi de acoperire atat inferioare cat si superioare cu diferite latimi, la aplicarea bentitei einfas, la aplicarea dantelei elastice la produsele de lenjerie sau imbracaminte. Si aceasta masina are cutit de richtuire cu rolul de a taia rezerva de material ce rezulta din imbinarea reperelor, pentru a obtine o cusatura uniforma, cu marginea materialului perfect aliniata cu linia cusaturii.

Dupa asamblare, cusaturile se descalca cu fierul de calcat cu generator de abur.

Accesoriile se realizeaza manual in compartimentul design-accesorizare, probabil unul din cel mai experimentat  si dotat din Romania. In acest compartiment trei designeri, atent selectionati si instruiti, propun modele dupa care un singur model este acceptat prin votare. Dupa realizarea accesoriilor acestea se ataseaza pe rochii prin coasere cu acul.

La rochiile accesorizate cu broderie de cristale, dupa stabilirea designului, cristalele sunt aplicate manual prin coasere sau prin lipire, in cazul cristalelor flat backs hotfix(cristalele hotfix sunt cristale cu o substanta termoadeziva), cu aplicatorul ultrasonic de cristale sau in cazul modelelor haute couture, prin aranjarea cu penseta piesa cu piesa si lipirea cu fierul de calcat cu generator de abur.

Aplicatorul ultrasonic de cristale este un aparat cuplat la o pompa de vacuum cu ajutorul caruia se ia cristalul, se pozitioneaza pe material, apoi prin actionarea unui buton, cu ajutorul ultrasunetelor, substanta termoadeziva lipeste cristalul de material.

Dupa accesorizare urmeaza etichetarea cu instructiunile de folosire, compozitie, brandul firmei si apoi calcarea si verificarea in detaliu a produsului. Daca nu sunt defecte produsul este gata de livrare.

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele oferte si noutati imediat ce acestea apar