Comenzi si suport telefonic: 0730036000 sau pe mail la office@lauraolteanu.ro de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Produse

Halate medicale

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Halat medical dama, Artic Fleece, Laura Olteanu navy
-31%
PROMOTIE
Halate medicale Artic Fleece
189 Lei(-31%) 129 Lei Fără TVA: 129 Lei
Marimi disponibile
XS S M
Halat medical dama, Artic Fleece, Laura Olteanu, rosu
-31%
PROMOTIE
Halate medicale Artic Fleece
189 Lei(-31%) 129 Lei Fără TVA: 129 Lei
Marimi disponibile
XS
Halat medical dama, Artic Fleece, Laura Olteanu, gri
-31%
PROMOTIE
Halate medicale Artic Fleece
189 Lei(-31%) 129 Lei Fără TVA: 129 Lei
Marimi disponibile
XS S M
 Halat medical dama Polar Fleece, Laura Olteanu, Dark Red( Visiniu)
Halate medicale Polar Fleece
119 Lei Fără TVA: 119 Lei
Marimi disponibile
S
 Halat medical dama Polar Fleece, Laura Olteanu, navy
Halate medicale Polar Fleece
119 Lei Fără TVA: 119 Lei
Marimi disponibile
XS S M
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

LauraOlteanu: Halate Medicale pentru profesioniștii din domeniu

  Uniforme medicale – pentru fiecare medic, asistentă sau infirmieră. Uniforme medicale pentru fiecare profesionist în domeniul medical, persoane care au grijă de sănătatea noastră. Aceste costume medicale ajută la menținerea sănătății pacienților. Pot fi găsite în multe culori și modele pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecărei profesii medicale. Cele mai comune culori și stiluri sunt alb, albastru și gri. Iar modelele create de LauraOlteanu.ro au chiar și perle adăugate, pentru a aduce un pic de stil și eleganță ținutelor.
  Aceste haine sunt concepute pentru a asigura sănătatea și igiena pacienților și a personalului. Spre deosebire de majoritatea celorlalte profesii, profesioniștii din domeniul medical nu sunt obligați să poarte aceeași uniformă în fiecare zi. Spitalele vor încuraja adesea membrii personalului să poarte uniformele adecvate. Cea mai importantă parte a acestor uniforme este ecusonul, care indică clar faptul că purtătorul este un angajat al clinicii sau spitalului.

  Aceste uniforme medicale moderne sunt realizate din materiale speciale care le fac confortabile și sigure de purtat. Unele sunt chiar fabricate din materiale antimicrobiene. Acestea sunt deosebit de importante în mediile de asistență medicală, deoarece lucrătorii din domeniul sănătății vin în contact cu multe persoane bolnave. Acest lucru face necesar ca lucrătorii din domeniul sănătății să poarte uniforme medicale cu protecție ridicată împotriva infecțiilor și mirosurilor.
  Acestea protejează și facilitează mult munca profesioniștilor din domeniul sănătății. Îmbrăcămintea este, de asemenea, ușor de spălat și înlocuit. Fiecare piesă de echipament medical are un scop specific. Aceste haine sunt purtate de asistente, medici, stomatologi și alți lucrători din domeniul sănătății. Folosirea acestor costume medicale a devenit o obișnuință, dar evoluția lor datează de la începutul secolului al XIX-lea. Înainte, medicii și alți lucrători din domeniul sănătății nu purtau scrub-uri. Cunoștințele despre germeni și igienă nu erau la fel de avansate.

Uniforme medicale pentru medici cu renume

  Uniforme medicale din materiale durabile. Există mulți factori de care trebuie să luați în considerare atunci când alegeți uniforme medicale. Aceste costume medicale ar trebui să fie durabile, dar ar trebui să fie și la modă. Costumele medicale moderne sunt realizate din materiale special concepute. Multe dintre ele au proprietăți antimicrobiene și sunt proiectate cu proprietăți de absorbție a umezelii. Unele au și modele îmbunătățite cu plasă pentru respirabilitate.
  Uniformele medicale sunt purtate de medici și de alt personal medical din spitale pentru a-și proteja hainele de pete și infecții. Majoritatea sunt o combinație de bluză cu mânecă lungă sau scurtă și pantaloni. Sunt proiectate cu materiale ușor de spălat și multe au buzunare accesibile. Un costum medical dama vine în culori diferite și sunt de obicei legate de secția spitalului în care lucrează. Lungimea unei uniforme medicale poate indica, de asemenea, dacă purtătorul este un medic primar, un asistent medical sau un stagiar.

  În secolul al XIX-lea, medicii au început să recunoască importanța purtării uniformelor. Anterior, medicii purtau haine de stradă, dar în anii 1940, a devenit necesar ca ei să poarte costumele medicale pentru a-și menține hainele personale curate. Primele costumele medicale au fost halatele, care erau purtate de medici în timpul operațiilor. Intenția a fost de a transmite curățenie și igiena, dar costumele medicale de la acea vreme erau doar albe. Abia la sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970, halatele colorate au început să câștige popularitate.
  Personalul medical avea nevoie, de asemenea, uniforme care să fie durabile și confortabile, pentru a proteja angajații de infecții dăunătoare și pentru a face lucrătorii din domeniul sănătății și pacienții să se simtă mai confortabili. Aceste uniforme medicale se pot personaliza,iar ele adaugă un aspect profesional întregului personal medical din clinică. În plus reprezintă o etichetă distinctă pentru fiecare instituție medicală.

Costum medical dama pentru asistente

  Costum medical dama au și asistentele care ne întâmpină de fiecare dată când avem o programare la medic. Ele sunt de fapt persoanele cu care interacționăm cel mai mult. Iar la pediatrie, acolo unde cei mici sunt speriați de ace și injecții, un costum medical dama colorat, cu animăluțe și culori vii atrage atenția celor mici. Și uniformele medicale pentru asistente au evoluat de-a lungul anilor. Majoritatea asistentelor poartă o uniformă albă, deoarece reprezintă ordinea, curățenia și seriozitatea.
  Sunt fabricate din bumbac, deoarece trebuie să fie confortabile. Dar și modelele colorate sunt cerute în spitale, deoarece sunt realizate din nuanțe care calmează pacienții, nu din culori puternice care agită. Uniformele trebuie să fie confortabile și să reflecte profesionalismul personalului de îngrijire medicală. Este important de reținut că pacienții își pun încrederea în asistente și medici, așa că ar trebui să fie îmbrăcați profesional.

  Personalul de îngrijire care poartă uniforme colorate nu transmite seriozitatea pe care ar trebui să o arate, ceea ce subminează încrederea pacientului. Acesta este motivul pentru care majoritatea asistentelor poartă costum medical dama standard în spitale. Înainte, personalul medical trebuia să respecte codurile vestimentare stricte și politicile vestimentare de lucru. Acum cabinetele particulare au încurajat asistentele să-și arate stilul și preferințele personale.
  Un costum medical dama trebuie să fie confortabil și funcțional, să aibă stil, dar mai ales buzunare, pentru diferitele obiecte sau ustensile medicale de care are nevoie orice asistentă. Ținând cont de ceea ce caută spitalele și cabinetele medicale, aceștia pot selecta costume medicale care să se potrivească cel mai bine nevoilor lor. De asemenea, pot alege dintr-o mare varietate de culori, stiluri și materiale și pot alege materialele potrivite pentru munca lor. Alegerea perechii potrivite de încălțăminte face ca întreaga uniformă să arate profesionalism!

uniforme medicale
costume medicale
costum medical dama

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi ultimele oferte si noutati imediat ce acestea apar